Cauciuc
AGP Vectorial Romania distribuie in tipografia Dumneavoastra (costurile de curierat sunt suportate de noi) cerneluri offset marca EPPLE, made in Germany, pentru diferite suporturi de tipar:
Blanket-uri
Day 0036 Albastru inchis 4 pliuri (grosime de1,96mm), pentru masini de tipar in coala. Durata de viata foarte lunga; calitate superioara la tipar.
Day 3610 Verde 3 pliuri (grosime de 1,70mm), 4 pliuri (grosime de1,95mm), pentru masini de tipar in coala moderne cu tiraj mare, precum si pentru masinile de tipar Heatset (cu uscare la cald) offset rotative. Capacitate excelenta de restituire, ideala pentru tiparul rapid. Putere si stabilitate superioare, durata de viata mare si compatibilitate cu toate produsele de tiparit de ultima generatie.
Day 3000 Albastru inchis 3 pliuri (grosime de 1,70mm), 4 pliuri (grosime de1,95mm), pentru masini de tipar in coala si pentru masinile de tipar Heatset (cu uscare la cald) rotative. Compatibilitate perfecta cu tiparul fara alcool, cu toate chimicalele de ultima generatie, cu cernelurile pe baza de substante vegetale si tipuri de hartie/ carton reciclate.
Day 5000 Albastru inchis 3 pliuri (grosime de 1,70mm), 4 pliuri (grosime de1,95mm), pentru masini de tipar in coala si pentru masinile de tipar Heatset (cu uscare la cald) rotative. Compatibilitate perfecta cu tiparul fara alcool, cu toate chimicalele de ultima generatie, cu cernelurile pe baza de substante vegetale si tipuri de hartie/ carton reciclate.
Day 0047 Verde grosime de 1,96mm - pentru masini de lacuit la tipar in coala. Potrivit pentru lacuirea selectiva.
Day 8395 Tipar de ziar Coldset (cu uscare la rece).
Day 4000 Tipar rotativ Heatset (cu uscare la cald).
Day 4500 Tipar rotativ Heatset (cu uscare la cald).